Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 13 oktober 2009

Lavendelbewaarder


Gemaakt door Ida
De eerste had ze had gemaakt liet ze zien aan de bewoners van het woonzorgcentrum waar ze werkt. Er was een mevrouw die hem zo mooi vond dat ze hem gelijk gekocht heeft, dus heeft ze voor zichzelf een tweede gemaakt maar..... deze keer niet meegenomen naar haar werk ;-)

3 opmerkingen:

Ida zei

Eh, Gera...volgens mij heb je twee dezelfde foto's geplaatst!? Had ik je deze twee toegestuurd? Want de tweede lavendelbewaarder zag er toch iets anders uit; zelfs de achtergrond is identiek.

Gera zei

Hoi Ida,

Sorry!!. Heb het al veranderd. Was mijn fout. Ik had nog zo gekeken naar de verschillen. Dat de ene bv. ook een neusje heeft gekregen. Maar per ongeluk toch 2 x dezelfde foto opgehangen.
Gelukkig kan iedereen nu van 2 verschillende foto's genieten!

groetjes, Gera

Ida zei

Mooi en Mooi!! ;-)