Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 7 oktober 2009

Pompoenkoets
Gemaakt door Jannie

6 opmerkingen:

Corina zei

Van harte gefeliciteerd met de opening, wat een lekker appeltaartje stond er op je log, (gaan we zeker een keertje maken!) en dan koninklijk bezoek!
Erg leuk om alle foto's nu bij elkaar te zien!
Fijne dag!
Groetjes Corina

Gera zei

Hoi Corina,

Dankjewel!!
De gallerie is alleen mogelijk met jullie hulp:-)

groetjes, Gera

-::Maris::- zei

Gefeliciteerd met de opening, leuk om alle foto's te bekijken en nieuwe ideeen op te doen!!

Gera zei

Hoi Maris,
Dankjewel!!
Ik vind het ook bijzonder om de foto's bij elkaar te zien. En bv. zo ook te kunnen zien hoe iets eruit ziet in een andere kleurstelling. Ik vind het inspirerend!
Jij ook bedankt voor je bijdrage!

groetjes, Gera

Corina zei

Hallo Gera!
Er staat een verrassing op mijn log voor je!
als je wilt kun je het daar zien!
Groetjes Corina

Gera zei

Hoi Corina,
Dankjewel voor de award. Ik ga er op mijn blog Draoties en Proaties op reageren. Omdat ik op de Septemberspring Gallerie liever alleen foto's wil laten zien :-).

groetjes, Gera