Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 18 november 2009

Lieve Sinterklaas


Gemaakt door Carla Z.

P.s. ongeveer een jaar geleden kwam Carla met het verzoek een klomp (voor Sinterklaas) te ontwerpen. En zo is 'Lieve Sinterklaas' ontstaan. Haar neefje Stan is 1 van de 2 briefschrijvers.

1 opmerking:

Anoniem zei

Oef Carla dat heb je snel en prachtig klaar zeg. Ik ben er helemaal weg van. Ben ook maar snel begonnen! Liefs Mar