Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 10 november 2009

Sinterklaasmandala


Gemaakt door Gera (Septemberspring)














De andere kant van de Sinterklaasmandala















ChocoladeletterPiet













PakjesPiet

PakjesPiet en ChocoladeletterPiet


UitrustPiet













UitrustPiet en PakjesPiet















3 Pieten

4 opmerkingen:

Dorien zei

Dat wordt nog even doorbijten om die voor Sinterklaas klaar te krijgen. Maar gelukkig is het volgend jaar gewoon weer Sinterklaas. Maar leuk is hij zeker!

Groetjes, Dorien

Gera zei

Hoi Dorien,

Dankjewel!
Helemaal gelijk: gelukkig is het volgend jaar gewoon weer Sinterklaas:-))

groetjes, Gera

Anoniem zei

Hallo, Ik heb de mandala gisteren op de kreadoe live mogen bewonderen. Hij is echt prachtig. Het is een hele klus, maar als ie eenmaal klaar is heb je voor jaren een geweldige blikvanger.

Groetjes, Brigitta

Gera zei

Hoi Brigitta,

Dankjewel!

groetjes, Gera