Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 4 november 2009

Zoeken naar een slaapplaats (bij de stronk)Gemaakt door Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo allemaal geweldig wat een mooie boomstronken ik hoop dat die van mij ook zo mooi wordt ik heb genoten van de mooie foto s als die klaar is stuur ik een foto op naar zover ben ik nog niet groet corrie

Gera zei

Hoi Corrie,

Fijn om te horen dat je er zo van hebt genoten! Ik vind het ook elke keer weer bijzonder om te zien allemaal!!
Veel plezier met het maken van je stronk en ik zie je foto graag verschijnen.

groet, Gera