Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 31 december 2009

Dankjewel

Dankjewel allemaal voor alle leuke reacties op de Septemberspring patroonbladen het afgelopen jaar.
Dankjewel voor alle foto's die ik in de Septemberspring Gallerie op mocht hangen. Ik vind het elke keer weer een feest! Ik hoop daar in het komende jaar mee door te kunnen gaan.....
Dankjewel voor alle bezoekjes aan de Gallerie.
Dankjewel voor de reacties op de Gallerie.

We wensen jullie een veilige en goede jaarwisseling en voor het komende jaar: goodgoan!!

Henri en Gera
(Het Twentse 'goodgoan' betekent: waar je ook gaat of staat, het ga je goed, heb vrede met jezelf en met de wereld).

Geen opmerkingen: