Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 30 december 2009

Oud en Nieuw


Gemaakt door Brigitta S.

Ze mailde erbij: Er was gisteren nogal wat ophef over de lekkerste oliebol van Nederland. Nou volgens mij zijn ze vergeten bij jou langs te gaan. Jouw oliebol recept levert een lekkere droge krokante oliebol op. En daarbij komt nog eens dat het niet stinkt tijdens het bakken.

Wat een leuk compliment hè?!! :-))
(stukje tekst uit de mail met toestemming van Brigitta geplaatst).

Geen opmerkingen: