Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 11 december 2009

Pindaslinger


Gemaakt door Brigitta S.

Ze mailde: 'Ook de complimenten namens mijn man, vader en de buurman voor het patroon van de koolmeesjes. Alledrie zijn groot vogelliefhebbers, dus zij kunnen het weten, en zij vonden de koolmeesjes helemaal geweldig. Oh en nu vergeet ik nog onze poes. Ik heb inmiddels de vogeltjes wat hoger gehangen, want poes zat gevaarlijk dichtbij, ook zij dacht dat ze echt waren. Nou groter compliment kun je volgens mij niet krijgen'.
(Met toestemming geplaatst hier).

Geen opmerkingen: