Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 13 januari 2010

Pindaslinger


Gemaakt door Marja A.

Marja heeft ook een aantal 'open' doppinda's gemaakt zodat het lijkt alsof de koolmeesjes al aan de pinda's hebben geknabbeld. De lege doppen en de pinda's zijn prachtig te zien!
Het klokhuis heeft ze 'afgekeken' van Marly.

Hier word ik dus helemaal blij van!
Dit is een gevolg van de Septemberspring Gallerie waar ik op heb gehoopt: elkaar inspireren!

1 opmerking:

Margreet zei

Wat een prachtig idee is dit geworden, de open pinda's. Complimenten voor deze zet. En Gera wat leuk dat het je goed doet de gallerij;-)
Groetjes Mar