Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 23 januari 2010

Pindaslinger


Gemaakt door Meinarda.

Ik had een blog geschreven over het maken van een vetbolletje. Op vrijwel hetzelfde moment kreeg ik een mailtje binnen van Meinarda. Met een foto van haar Pindaslinger.

Op zich vind ik het ontvangen van een foto al elke keer weer een feestje, maar wat het helemaal leuk maakte was dat Meinarda mailde: 'Mijn pindaslinger is ook af, ben stout geweest heb de pinda's niet gemaakt, maar wel een vetbol geprikt met een echt netje er om heen.
Vond dit heel moeilijk te fotograferen kreeg het maar niet naar mijn zin, en nog ben ik niet tevreden. Heeft mijn man het gister ook nog geprobeerd, en ik bekijk de foto's zie ik maar 2 vogeltjes, ik zeg waar is het derde vogeltje?
Hij naar buiten lag het daar al een hele dag in de tuin met zijn pootjes omhoog. Zielig he'

3 opmerkingen:

Ingrid. zei

Leuk verhaaltje en erg leuke foto !
Fijn weekeinde , groetjes van Ingrid.

Margreet zei

Pat en ik hebben eens even hardop gelachen bij het lezen van deze tekst. Ohohoh die man van jou Meinarda moet maar zich met zijn eigen hobby gaan bemoeien ;-) Toch vind ik de foto super gelukt. Liefs Mar

Anoniem zei

Ha ha meinarda toch jammer van de pinda's ze zijn juist zo leuk om te maken. liefs Elly