Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 26 januari 2010

Pindaslingerkrans


Gemaakt door Corina v.K.Corina v.K.


Corina is begonnen met de Pindaslingerkrans tijdens een weekend met haar zus willeke. Willeke heeft hagelientje gemaakt.

2 opmerkingen:

Atelier Keet Angelique zei

ach wat zijn ze mooi.. ik heb al 5 pinda's ... en 3 meesjes en 1 appel.. maar die pinda's.. wat zijn het er veeeeeeeeeel. heeft iemand ervaring met echte pinda's?

Gera zei

Hoi Angelique,
Dat schiet al op:-)).
Er staat al een foto van Meinarda. Zij heeft echte pinda's gebruikt.
Kan natuurlijk. Gewoon elk jaar een nieuwe streng rijgen?!

groet, Gera