Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 25 februari 2010

Groene vingers

Gemaakt door Gera Septemberspring

6 opmerkingen:

Dieneke zei

Gera, wat een prachtige ontwerpen!!

Anoniem zei

Hoi Gera, heel mooi! Het begint gelijk weer te kriebelen, om dit te maken en om de tuin in te gaan :)
Groetjes Arna

Corina zei

Past erg goed bij m'n lente/tuin kriebels... super hoor!

Gera zei

Dankjewel voor de leuke reacties! Ben ik blij mee!

liefs, Gera

meinarda zei

Gera meid wat ziet het er weer prachtig uit,knap hoor om dit te maken met al je vermoeide tussenpozes ,gaat het weer een beetje beter nu .
Wat heb toch altijd geweldige ideeen ,kijk al weer uit naar je volgende ontwerp wat ben ik ongeduldig he ,eerst deze maar eens maken .
liefs meinarda

Gera zei

Hoi Meinarda,

Dankjewel!! Helaas nog veel pijn, heeft 'gewoon' tijd nodig.

liefs, Gera