Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 1 maart 2010

Delfts blauwe klomp

Gemaakt door Paula B.

6 opmerkingen:

Dieneke zei

Wat leuk zo Paula!!
Gera, een nieuw ontwerp: souveniers ;-)

Corina zei

Leuk in blauw!

Gera zei

Mooi hè?! Wat ziet zo'n klomp er dan direct anders uit!
Toen ik het net nieuwe ontwerp 'Molentje' van Atelier Pippilotta zag (en dan daarbij natuurlijk 'Hollands Glorie'), dacht ik dat het een leuk tafereel zou kunnen vormen met de klomp van 'Lieve Sinterklaas'.
Een paar dagen later kreeg ik zomaar deze Delfstblauwe uitvoering van de klomp in mijn mailbox! Leuk!!

liefs, Gera

Carla zei

Wat een plaatje zo! nog weer heel anders dan de gele uitvoering! prachtig.
Liefs Carla.

Martje en vilt zei

Schitterende uitvoering, ik had al heel enthousiast Paula van het poppenhoekje benaderd maar die was het niet. Er is nog een Paula B op vilt gebied! Super leuk.

Laura zei

Wat een superleuke klomp is het geworden, en een heel leuk idee zo. Groetjes Laura