Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 10 mei 2010

Koninginnedag 2010


Gemaakt door Gera (Septemberspring).

De Oranjeslinger, Klompendans en de klomp van Lieve Sinterklaas gecombineerd met de Koningskinderen van Atelier Pippilotta. Corina bedacht de oud-Hollandse-spelletjes-spelende-kinderen-variatie op de Koningskinderen.
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Gera,
Ziet er weer geweldig uit, echt een hollands tafereel.

groetjes
Ellen

Ingrid. zei

Wat heb je dat leuk gedaan ; ziet er zo feestelijk uit !!!
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Gera zei

Dankjewel voor de complimenten!

groetjes, Gera