Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 15 mei 2010

Voorjaarsschoonmaak


Gemaakt door Brigitte
4 opmerkingen:

marielle zei

Wat een onwijs leuk idee om bij zo'n (vogel)huis de voorjaarsschoonmaak te creëren.Ook het wasrekje sprak mij enorm aan en dan die gezellige viooltjes! Staat dit nu bij die mooie seizoenenboom die ik zag? creatieve groet van mariëlle

Gera zei

Geweldig hè om de dames op deze manier aan het werk te zien!! Heb je al op de site van Brigitte gekeken of het inderdaad de boom is die je bedoelt?

groetjes, Gera

mariëlle zei

volgens mij wel (net onder de mond van de boom maar boven het andere "huis") wat zal de school trots zijn op zo'n mooie praktische seizoenenboom welke met liefde is gemaakt(en heel veel creatieve vingers en tijd).
mijn complimenten Mariëlle

Gera zei

Geweldig hè die boom!!En ook de school en de speelplaats!! Fantastisch werk van de makers ervan!!! De schol moet zuinig op hen zijn!

groetjes, Gera