Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 4 juni 2010

Geluksbrengers

Gemaakt door Gera (Septemberspring).


De lieveheersbeestjongen met een roos:                 het lieveheersbeestmeisje met een hartje:      Het lieveheersbeestmeisje met een envelop met een lieve brief:De lieveheersbeestjongen met een klavertje vier:


Lieveheersbeestjes staan symbool voor geluk. Hangend aan een rvs veer vliegen deze geluksbrengers vrolijk de wijde wereld in. Ze nemen nog een klein cadeautje mee in de vorm van een klavertje vier, een hart, een roos of een envelop (met daarin een lief briefje!). Zo brengen ze geluk aan degene die er eentje krijgt.


Op het patroonblad staat de beschrijving voor de lieveheersbeestjongen en het lieveheersbeestmeisje met keuze uit vier verschillende geschenken: een klavertje vier, een hart, een roos of een envelop met daarin een lief briefje.
De geluksbrengers zijn ± 10 cm lang.
De gebruikte rvs trekveer is 7,5 cm lang, heeft een doorsnee van 8mm, en de draaddikte is 0,3 mm. ‘Geluksbrengers’ is ontworpen voor deze trekveer (de trekveer is te koop bij verschillende verkoopadressen). Bij het gebruik van een andere veer zal het ‘veer-effect’ anders zijn!

De bijenkoningin en de werkbij van ‘Bijensteek’ zijn ook zeer geschikt om aan een rvs trekveer te vliegen.

De bijenkoningin met vergeetmijnietjes:                          De werkbij met een hartje:


Vier geluksbrengers:                                                     vier geluksbrengers en 2 bijtjes:

2 opmerkingen:

meinarda zei

Gera wat geweldige gelukbrengers ,leuk om iemand kado te geven die even weer een beetje aandacht nodig is.
liefs meinarda

Gera zei

Hoi Meinarda,
Dankjewel!! En door de verschillende geschenken die ze bij zich hebben zit er altijd wel een geschikte bij :-)

liefs, Gera