Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 5 juli 2010

Cadeautje


Voor wie de Septemberspring Nieuwsbrief ontvangt is de blog van vandaag geen nieuws!
In het midden van het land is de vakantie al begonnen.
Hier wordt nog hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor de herfst.
Maar tussendoor heb ik een zomers cadeautje ontworpen: Het Aardbeispeldenkussen.
In de aardbei zit een houten golftee waardoor het speldenkussen op een klosje garen kan worden gezet.

Het patroon van het aardbeispeldenkussen zit als pdf bij de nieuwsbrief. Wie de nieuwsbrief niet ontvangt moet even wat meer moeite doen omdat ik hier helaas geen pdf kan plaatsen. Daarom hier 2 plaatjes met de beschrijving. Die kun je openen, daarna opslaan. Dan weer openen in een worddocument en afdrukken.Fijne zomer.

Goodgoan,
Henri en Gera

2 opmerkingen:

Corina zei

Bedankt voor je leuke lieve cadeautje, heerlijk om even tussendoor te maken in de schaduw in de tuin.
Groetjes Corina

Gera zei

Hoi Corina,

Graag gedaan!!

groetjes, Gera