Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 26 juli 2010

Geboortekrans

Gemaakt door Barbera.

Barbera heeft de krans gemaakt voor de geboorte van hun dochter Wende.
De beschuiten hebben het formaat van echte beschuiten. Ze had blauwe en roze beschuit met muisjes gemaakt omdat ze niet wisten of ze een jongen of een meisje zouden krijgen!

3 opmerkingen:

marielle zei

Hartelijk geBABYciteerd met jullie dochter Wende en ik vind je krans om op te eten !!
Veel geluk,Mariëlle Reijerse

Anoniem zei

Hoi,

Wat geweldig deze krans ! ik zou ook graag zelf zo'n krans willen maken en wou dit eerst doen met echte beschuiten. Maar deze zijn van vilt he ?
zou ik mogen vragen hoe je deze maakt ?

Gera zei

Hoi,

De beschuiten zijn inderdaad van vilt en worden beschreven op het patroonblad 'Babyslinger'. Het patroonblad is te koop via verschillende verkoopadressen (zie www.septemberspring.nl)
Succes en veel plezier met het maken!

groetjes, Gera