Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 4 september 2010

Tip!

Regenboogmagie kan natuurlijk het hele jaar blijven hangen. Maar mocht je hem toch op willen ruimen, zonder (denk aan de kerstboomverlichting :-)) de volgende keer de draadjes met de druppelkralen te willen ontwarren, dan is het mischien een tip om Regenboogmagie als volgt op te ruimen.


Leg een stukje vilt van ± 5 x 20 cm achter de draadjes met de druppelkralen (dus tussen de wolk en de regenboog). Zet elk draadje vast met een speld! Wanneer alle draadjes vast zitten kun je Regenboogmagie veilig opruimen en wat nog belangrijker is: gemakkelijk weer ophangen de volgende keer!Ik heb om het te verduidelijken, zomaar even een paar kralen aan draadjes geknoopt.


Groet, Gera

3 opmerkingen:

Margreet zei

Dat is inderdaad een hele goeie tip Gera. Want die kerstlampjes maken mij meestal ook ergggg onrustig hahah. Dankjewel!

Corina zei

Oh, dat is een slimme tip!

Miriam zei

Mooie nieuwe ontwerpen, Gera!
Bedankt ook voor je handige tip met de druppels.
Groetjes, Miriam