Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 17 oktober 2010

Kastanjes
Gemaakt door Jacquelien v.d.H.

Dit zijn de kastanjes van Kabouterbad. Een week geleden mailde Jacquelien ook een aantal foto's voor de Gallerie. Links op deze foto is de tak met het blad al te zien.
Jacquelien schreef een prachtig beeldend verhaal bij die foto's. Met haar toestemming mag ik het hier plaatsen:

'Een leuke anekdote wil ik je niet onthouden en dat verklaart meteen waarom er geen foto van het totale Kabouterbad bij zit. In italie ben ik begonnen. Eerst de tak en toen de moeder. Prachtig.
Om moeder goed te kunnen vervoeren zocht ik een plekje voor haar in de caravan. Het werd een longdrinkglas.

Enne... daar zit moeder nog steeds in.... in de caravanstalling.... in een glas.... ik zie haar al helemaal staan met haar handjes tegen het glas met haar puntmutsje op... ha ha ha' .


Afgelopen week mailde Jacquelien de foto's van de kastanjes. Met daarbij de volgende tekst:
'Ondertussen zit moeder kabouter nog steeds "achter glas" in de caravan. We hebben besloten er de caravanboer maar niet mee lastig te vallen.
Want om nu de caravan van achteruit de stalling te laten halen om er vervolgens helemaal blij met een kabourtje uit te komen.... al is het idee verleidelijk! Daar zal hier in het dorp nog lang over nagesproken worden.

Maar goed. We laten mams maar zitten tot de volgende vacantie'.

3 opmerkingen:

Helmi zei

Wow, die kastanjes zien er fantastisch uit.
grt, Helmi

DEKA zei

Schitterend.
Net echt.
Groetjes, DEKA, Marleen.

marielle zei

Zo heb je niet alleen herfst buiten, maar ook binnen met die mooie kastanjes !!
Grappig dat er bij jullie een kaboutervrouwtje in de caravan mag logeren, zo hebben zwarte pietjes bij ons gelogeerd tot een voorjaar.
Creatieve groet,Mariëlle