Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 15 november 2010

Bijzondere 5 Decemberslinger


Kijk eens goed naar deze bijzondere 5 Decemberslinger!
Want dan pas zie je dat deze slinger niet van vilt maar van hout is gemaakt!!!
Geweldig hè?!!

De Sint, pieten, paard en letters worden gefiguurzaagd en geschilderd op een Activiteiten Centrum. Onder begeleiding van Loes R.
Er worden slingers gemaakt maar er zijn ook 'losse' pieten met een magneet. De losse pieten kunnen zo op bv. een koelkast worden gezet.

Helemaal blij word ik hiervan!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh super, wat mooi, zo iets wil ik ook wel in mijn kamer hebben hangen.
liefs Elly H.

Anoniem zei

Een compliment voor de makers van deze slinger. Wat een bijzonder initiatief van de begeleider voor een bijzondere doelgroep. Ik hoop dat er veel mensen een hoop plezier aan mogen beleven.
groet Monique