Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 9 november 2010

FeesttaartGemaakt door Gerda

Gerda heeft de feesttaart gemaakt voor de juffen van haar dochter.
De taaart is aangepast: er zitten 2 muizen in plaats van 1 boven op de taart. Een jongen en een meisje met feesthoedjes. Ook is er een taart laag bij gemaakt, omdat ze hem anders te klein vond voor in de klas. De muizen houden een cijfer vast dat de leeftijd van een jarig kind aangeeft. De cijfers kunnen dus ook aangepast worden!
De 16e is Gerda's dochter jarig en mag ze de taart aan de juffen geven.

Wat een prachtig cadeau hè?!!!

1 opmerking:

marielle zei

Een feestelijk cadeau waar de juffen nog lang van kunnen smullen.
Creatieve groet,Mariëlle