Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 5 november 2010

Op het veldDe engel:
 

Herder 1:


 

herder 2:

 

herder 3:
 

De schapen:
Ontworpen door Gera (Septemberspring)

5 opmerkingen:

DEKAKADO zei

Oooooooooh, wat mooi!
Zou je ook leuke Kerstkaarten van kunnen maken.
Liefs, DEKA, Marleen.

Anoniem zei

wat ontzettend mooi zeg.....

Hilde

Gera zei

Hoi Marleen,
Dankjewel!! Ik dacht ook aan een kerstkaart bij de foto in de nieuwsbrief :-))

Hoi Hilde,
Dankjewel!!

Liefs, Gera

Anoniem zei

Hoi Gera,

Mijn zus Gineke maakte twee mooie herders voor mij ,als sint-cadeautje. Zelf had ik de schaapjes al, nu maak ik er een leuk geheel van op een tableau.
Staat mooi op mijn ronde tafel.De herders wachten nog op het Licht, dat eerstdaags komen zal.Maar dat weten ze nog niet.groeten van Anns.

Gera zei

Hoi Anns,

Wat lief dat Gineke 2 herders voor je heeft gemaakt! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent. Zal vast mooi staan bij de schapen!

Liefs, Gera