Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 9 december 2010

Aanvullende Speciale editie!

In het oosten van het land vieren tradities rond oud & nieuw nog hoogtij. Het eten van ’nijjoarsrollechies’ en het ‘carbid schieten’ zijn onderdeel van de tradities.
Voor mij maken daarom een nijjoarsrollechie en een melkbus aan de ‘oud & nieuw- slinger’, de slinger pas echt compleet.

Daarom dus deze gratis aanvulling, de speciale editie, van de 'Oud & nieuw-slinger'!

De melkbus:Het nijjoarsrollechie:


Het patroon van de melkbus en het nijjoarsrollechie:Open de 3 bladzijden van de aanvulling van de 'Oud & nieuw-slinger' door op de afbeeldingen te klikken. De bladzijde opent in een nieuw scherm. Sla de afbeelding op. Doe hetzelfde met de overige 2 bladzijden. Open de bladzijden in een Worddocument. Zorg dat de bladzijde met de patroondelen het formaat heeft van een A4-tje!
 
Veel plezier met deze aanvullende speciale editie!
 
Goodgoan, Gera
p.s. De aanvulling is op Septemberspring als pdf te downloaden.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi gerda,

met een grote glimlach zit ik achter de PC. wat een vondst; een melkbus en een nieuwjaarsrolletje.
ik ben op dit moment met de slinger bezig en vind het fantastisch dat ik als tukker in brabant straks een slinger heb met een twents tintje.

dankjewel!!

jacquelien van der hoff

Margreet zei

Wauw Gera, wat een tof kadootje! Je hebt helemaal gelijk deze 2 items horen er helemaal bij. Ontzettend bedankt.
Liefs Mar

Carla zei

Heee Gera, wat een geweldige aanvulling geef jij kado zeg! Tjonge wat zijn ze echt, de melkbus en het rolletje! Ik zie er in een iets grotere uitvoering ook wel mogelijkheden mee ;-)) Hartelijk bedankt voor dit leuke gebaar!! Liefs Carla

Gera zei

Hoi Jacquelien, Mar en Carla,
Dankjewel voor jullie reacties!

Graag gedaan!

Goodgoan, Gera

Wilma zei

Wat leuk deze aanvulling. Mijn vader komt uit Twente en de nieuwjaarsrolletjes zijn vaste prik hier op nieuwjaarsdag. Het nieuwe jaar is nog niet uitgevouwen.....

Dank je voor deze aanvulling.