Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 1 december 2010

Mijter

Het gratis patroon van de Mijter stond in de nieuwsbrief van november 2010.
Maar omdat niet iedereen geabonneerd is op de nieuwsbrief hier nogmaals het patroon.


Open de 3 'pagina's' van het patroon hierboven door er op te klikken. Download de 3 pagina's 1 voor 1. Open ze in een Worddocument. Zorg dat de bladzijde met de patroondelen het formaat heeft van een A4-tje.
Daarna kun je het patroon van de Mijter printen.
Veel plezier ermee.

Goodgoan, Gera

3 opmerkingen:

Carla zei

Het is een leuk werkstukje om zo even tussendoor te maken! Attent van je Gera, om dit patroon kado te doen! Liefs Carla.

Anoniem zei

Wat fijn Gera dat je dit patroontje weer opnieuw op je gallerij hebt geplaatst, de leden van onze club Poppen en Seizoenen waren al aan het rondvragen hoe je het patroontje kon downloaden! Ik meld het even op het forum, zodat iedereen het nu in haar bezit kan krijgen.
Hartelijk bedankt! Ghislaine !

Gera zei

Hoi Carla,
Graag gedaan :-).

Hoi Ghislaine,
Graag gedaan (Het patroontje staat voor het eerst in de Gallerie, was dus niet te downloaden :-)). Ik ben benieuwd of veel clubleden de mijter gaan maken :-). Veel plezier ermee!

groetjes, Gera