Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 28 december 2010

Oud & nieuw-slinger
Gemaakt door Marja A.
Marja heeft de champagnefles vergroot, de feestmutsen vervangen door een appelflap van Atelier Woutertje en een andere ansichtkaart gemaakt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik vind m hartstikke gaaf, maar even je letters opnieuw rijgen!
Ik kwam erachter toen ik m zelf maakte en jou foto ernaast had liggen voor de volgorde, NIEUW schrijf je zo, mijn dochter is dyslectisch en ik vind t ook wel grappig!
Monique {niet anoniem, maar anders komt het berichtje niet door}

Gera zei

Misschien nieuwe spelling?! :-). Of misschien is dit voor Marja naast alle andere variaties ook eigen inbreng?! Of kijken of er iemand alert is en de moeite neemt te reageren??

groetjes, Gera