Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 1 januari 2011

Zomerslinger

Gemaakt door Lia R.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, dat kan ook, nu aan de zomer denken. De dooi is goed ingevallen. Hier in Noord Holland is bijna alle sneeuw weg, er ligt wel ijs. Maar toch ga ik nog maar genieten van de winter. Het is nu prachtig weer met een zonnetje erbij, en dan ben ik ook tevreden.
Nog even genieten van de winterse kost, en laten we dan maar afwachten hoe het allemaal gaat lopen met het weer dit jaar.
groet Monique

Gera zei

Hoi Monique. Ik heb vanmiddag heel even buiten bij de voordeur in het zonnetje gezeten. Heerlijk!! Maar gelukkig ligt er nog steeds sneeuw. Ook al gaat het dooien vandaag best snel. En ook al vind ik het fantastisch om een zomerslinger te mogen bekijken en op te hangen in de Gallerie, ik hoop van harte dat de winter nog even zal duren!!
En net als jij geniet ik van de winterse kost!

groetjes, Gera