Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 2 februari 2011

Pimpelmees

Ontworpen en gemaakt door Arna.

Arna: 'Het was een kijkje in de keuken van het ontwerpen. Ik heb eerst opgezocht wat het verschil in grootte was met een koolmees en het patroon verkleind. Toen uitgebreid met de verrekijker op de loer gelegen en plaatjes van pimpelmezen verzameld. Uiteindelijk is dit het resultaat. Het was een heel werk en dat terwijl ik eigenlijk maar een paar kleine dingetjes aan jouw patroon heb veranderd'.


Mooi hè?!!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Supergoed idee,Arna.
En Gera wat werken jouw ontwerpen erg inspirerend. Wat zul jij trots zijn. Graag doorgaan, want de gallerie is een feestje om naar te kijken!!
Creatieve groet Mariëlle Reijerse

Gera zei

Hoi Mariëlle,
Het is elke keer weer heel bijzonder om te zien wat anderen maken van mijn ontwerpen!! Wat er mee wordt gedaan. Ik vind het een feest.

Ik wil zeker graag doorgaan met de Gallerie, maar dat kan alleen wanneer er foto's blijven komen.

Groet, Gera