Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 22 februari 2011

Spelen met mama-schaap


Het favoriete tijdverdrijf van de lammeren is naast eten en slapen, spelen.

Het liefst dartelen ze om hun moeder heen of klimmen op haar rug, want wat is er nu leuker dan ‘Spelen met mama-schaap’.

Mama-schaap is ± 6 cm hoog en 12 cm lang.
Het schaap en de lammeren worden eerst van vilt gemaakt en daarna wordt er wol op de lijfjes geprikt.

Het liggende lam is zo ontworpen dat het goed op mama-schaap ligt.
Ontworpen door Gera (Septemberspring)

1 opmerking:

linda zei

Hallo dit is de éérste keer dat ik op je blog kijk wou bij verschikkende een verhaaltje schrijven hoe mooi ik het vindt.
Maar zo kan het natuurlijk ook.
Kom vast nog eens een kijkje nemen.

Groeten van Linda