Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 27 maart 2011

Geslaagd!Gemaakt door Jeanet H.

5 opmerkingen:

marielle reijerse zei

Hallo Jeanet, wat kun jij veel mensen blij maken..18 slingers,wauw daar zitten heel wat uurtjes werk in. Viltgroetjes van Mariëlle

Anoniem zei

Geslaagd,wat een werk, zoveel slingers. Ik weet niet of je na zoveel slingers, nogmaals deze slinger gaat maken. Knap stukje doorzettingsvermogen.
Monique

angelina zei

pffffffff..... wat veel!!!!

Liefs Angelina

Anoniem zei

Hallo,wat ga je met al die knappe slingers doen??ben benieuwd is dat voor alle klasgenoten??
Groetjes Constance
atelierconstance@hotmail.com

Margreet zei

Geslaagd, dat is dit zeker! Wauw petje af voor deze geweldige klus.
Groetjes Margreet