Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 29 maart 2011

Jubileumballon

Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Het is feest! Een jubileumfeest! Septemberspring bestaat 5 jaar!

En wie jubileert, tracteert!

Daarom is speciaal voor dit feest Jubileumballon ontworpen! Een gratis te downloaden patroonblad!

We blazen ballonnen op en sturen ze de wijde wereld in als cadeautje voor jou!
Een lieveheersbeestje heeft het ballontouw gegrepen en vliegt een stukje mee.
De ballon is ± 12 cm hoog en het lieveheersbeestje is ± 7 cm lang.
Veel plezer met 'Jubileumballon'!

Iedereen die de afgelopen 5 jaar patroonbladen heeft gekocht, foto's heeft gemaild voor de Septemberspring Gallerie of een reactie heeft achtergelaten in het gastenboek, op de 'Gallerie', op 'Droaties en proaties' of in welke vorm dan ook: DANKJEWEL!

Klik HIER om het patroon te downloaden.
Het patroon wordt geopend in 'Google docs'. Klik op 'file' net boven het patroon. Er opent een pop-up scherm, klik op 'Print' of  op 'Download original' en sla de PDF op op de eigen computer.
Let op: Elke printer kan andere afmetingen geven van de patroondelen. Controleer daarom na het printen of de afmetingen kloppen (zie hiervoor de laatste pagina van het patroonblad)! Pas eventueel de printerinstellingen aan of vergroot of verklein het patroonblad.


4 opmerkingen:

Angela zei

Super gefeliciteerd!!!!!!
Heel erg bedankt voor je mooie lieve patroon.
Liefs Angela

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je jublieum, geniet ervan.
Wateen gezellig feestpatroontje, krijgen we kado. Gelijk uitgeprint en nu bedenken welke kleur de ballon gaat worden. Resultaat komt per foto naar je toe.
Groet Monique

Severine zei

Gefeliciteerd!!! En dat je nog maar lang zulke mooi dingen mag bedenken en maken! Wat een geweldig cadeau voor ons allemaal, dank je wel!
Groetjes van Severine

Gera zei

Angela, Monique en Severine!!

Dankjewel voor de felicitaties!!

En graag gedaan!!

Liefs, Gera