Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 29 maart 2011

Paardenbloemhart

Ontworpen door Gera (Septemberspring)

De paardenbloemelf blaast tegen een paardenbloempluis, waarna de wind de vruchtpluisjes mee kan voeren. Daardoor duiken later overal de vrolijk gele paardenbloemen onverwachts op.Op het patroonblad staat de beschrijving voor de paardenbloemelf, de paardenbloemen, de knoppen, de paardenbloempluisjes en het hart.
Het hart op zich is 16,5 cm hoog en 18,5 cm breed.

Zolang de voorraad ervan strekt zit de benodigde boa èn het pluizige witte garen bij het patroonblad.


Erratum: Helaas staat er bij de benodigdheden een fout. Voor Paardenbloemhart is 56,5 cm electriciteitsdraad nodig. Mijn excuses!

3 opmerkingen:

mariellereijerse zei

Oh wat een leuke blaasbloemen, ben verkocht! Hopelijk heeft tomte deze ingekocht, want ik wil hem graag maken.Zonnige groet Mariëlle

Gera zei

Hoi Mariëlle,

Dankjewel voor je leuke compliment!!
Heb even gekeken, maar helaas voor jou heeft Tomte niets ingekocht.

Liefs, Gera

mariellereijerse zei

Heb al naar Marga gemaild, hopelijk komt het nog maar er zijn meer wegen naar Rome,komt goed. groetjes Mariëlle