Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zondag 26 juni 2011

Just Married

Gemaakt door Nel V. voor het huwelijk van hun jongste zoon en zijn vrouw.

3 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

wauw hiervoor moet je engelengeduld hebben

Zwergenwelt zei

So cute and wonderful I like it!!!!!
greetings, cornelia

marielle reijerse zei

Wat zullen saskia en norbert er blij mee zijn geweest. en wat zal jij hier een lange voorpret van hebben gehad,want er zitten heel wat uurtjes werk in.Het resultaat mag er zeker zijn!