Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 31 augustus 2011

Hatsjoe


Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Hatsjoe! Een verkoudheid, een natte neus van de kou, tranen van verdriet of van vreugde? Het lavendelmeisje weet er raad mee! Ze houdt van de kleur en de kalmerende geur van lavendel. Het maakt haar blij, en die blijdschap deelt ze graag. Dus deelt het lavendelmeisje met gulle hand zakdoekjes uit aan iedereen die het nodig heeft.


De tissuedooshoes is geschikt voor een kubus tissuedoos (11 x 12 x 12 cm, bv. Kruidvat).
Zolang de voorraad ervan strekt zitten de kralen, de 2 stofjes, het elastiek, het wateroplosbare vlies en het lavendel borduurlint bij het patroonblad.

 

 

 


Om meer zakdoekhoesjes te kunnen maken zijn er extra zakjes met 1 meter lavendel borduurlint te koop bij de bekende verkoopadressen


3 opmerkingen:

Corina zei

Helemaal geweldig, dit patroon! Zo zorgvuldig ook weer met al die details - prachtig!

marielle reijerse zei

Gezondheid...wat een superleuk patroon! en een dankbaar cadeau bij een zh-bezoek

Gera zei

Hoi Corina en Mariëlle,

Dankjewel voor jullie complimenten!! Ik ben er heel blij mee!!

Liefs, Gera