Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 13 augustus 2011

Pindaslinger


Gemaakt door Liesbeth M.

Liesbeth mailde: "Eindelijk is mijn pindaslinger af. De noten vond ik wel een hele klus.
Wat af gekeken bij mede pindaslinger maaksters en heb sommige doppen gevuld met een pinda en ik heb er 2 appelklokhuisjes tussen gedaan, Zoals je ziet het resultaat is heel leuk geworden.

De snaveltjes van de koolmeesjes heb ik zwart gemaakt en bij een vogeltje heb ik de deeltjes van de vleugel met een zwart draadje gefestoneerd, hierdoor kreeg deze een stoerder en mannelijker uiterlijk".Geen opmerkingen: