Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 31 augustus 2011

Spinnenpaar


Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Het Spinnenpaar verheugt zich al op hun lievelingsseizoen: de herfst met al haar kleurenpracht, de geuren en bovendien de nevel die het web voorziet van glinsterende diamantjes.

Omdat het al bijna zover is vieren ze een feestje. Mevrouw Spin heeft haar parasol ter hand genomen en haar meest chique kanten rok aangetrokken (omdat hun web ook wel van kant lijkt, is dit haar favoriete rok). Mijnheer Spin is diep onder de indruk, neemt zijn hoed voor haar af en vraagt haar ten dans.

Mijnheer en mevrouw Spin hangen aan een rvs trekveer. De spinnen zijn (exclusief de poten) ± 12 cm lang.
Zolang de voorraad ervan strekt zit het kant voor de rok van mevrouw Spin bij het patroonblad.

De gebruikte rvs trekveer is 7,5 cm lang, heeft een doorsnee van 8mm, en de draaddikte is 0,3 mm. ‘Spinnenpaar' is ontworpen voor deze trekveer (de trekveer is te koop bij verschillende verkoopadressen). Bij het gebruik van een andere veer zal het ‘veer-effect' anders zijn!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ontzettend mooi, ik heb zelf een vogelspin, dus deze ga ik zeker maken!!
Hilde

Lia zei

Gera, wat heb je weer veel leuke nieuwe patronen erbij! De originaliteit spat er zo lekker van af.

Groetjes,
Lia

Gera zei

Hoi Hilde, moet je wat bekennen: ik ben bang voor spinnen!
Leuk dat je dit stel gaat maken!! Veel plezier ermee.

Hoi Lia, dankjewel voor je geweldige compliment!

Liefs, Gera