Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 31 augustus 2011

Vliegende zwammenOntworpen door Gera (Septemberspring)

De kaboutertweeling is alijd in voor een leuke grap. Ze hebben de mooiste vliegenzwammen geplukt en hier vliegende zwammen van gemaakt. De dapperste van het tweetal klimt in de steel alsof het een boom is. De jongste kabouter heeft van de paddenstoel een bootje gemaakt. Hier kan hij heerlijk in schommelen. De hoed is ook een fijne plek om je stiekem in te verstoppen!


De vliegende zwammen hangen aan een rvs trekveer. De paddenstoelen zijn ± 16 cm hoog.

De gebruikte rvs trekveer is 7,5 cm lang, heeft een doorsnee van 8mm, en de draaddikte is 0,3 mm.
‘Vliegende zwammen' is ontworpen voor deze trekveer (de trekveer is te koop bij verschillende verkoopadressen). Bij het gebruik van een andere veer zal het ‘veer-effect' anders zijn!

 

 

 
Tip: de paddenstoelen van Vliegende zwammen kunnen ook zelfstandig staan! De aanpassing hiervoor staat ook op het patroonblad.

Geen opmerkingen: