Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 17 augustus 2011

Zielig


Gemaakt door Corina L.

Corina mailde: "Het meesje hing nog steeds in onze tuin, stond zo gezellig…
Maar toen ik na de vakantie terugkwam vond ik ‘m op de grond in deze toestand…
Ik denk dat ze er te echt uit zag…".

3 opmerkingen:

Margreet zei

Ach gossie dat is inderdaad zielig dat tie zo is toegetakeld maar waarschijnlijk was het ook een heel koddig gezicht toen het achteraan gezeten werd hihihi.
Gr. Margreet

marielle zei

Je vogeltje had dan ook totaal geen kans..vervelen hoef je je dus niet. hopelijk is deze nog een beetje op te lappen,suc6 mariëlle

Anoniem zei

Ach, arm beestje, hij ziet er wel heel zielig uit zo. Ik hoop dat hij gauw weer van de pinda's kan knabbelen!