Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 12 november 2011

Americo

Americo gaat met pensioen!Als dank voor zijn jarenlange trouwe dienst is hij in brochevorm vereeuwigd (want dat trouwe beesie is dat heus wel waard!).
Het kostte Sinterklaas heel wat overredingskracht om zijn geliefde schimmel zover te krijgen dat hij ervoor wilde poseren. Americo stemde toe bij het vooruitzicht van een lekkere wortel. Nu is hij blij met zijn eigen Americo-broche (mèt wortel!). 
Ontworpen door Gera (Septemberspring)

Het gratis patroonblad van de Americo-broche is HIER te downloaden.

5 opmerkingen:

Creadaan zei

Wat een lieffie!!! Mijn dochter (4 jr.) wil em dragen als Sinterklaas maandag 5 dec. op school komt, dus ik ga zo lekker aan de slag!

Anoniem zei

ha Gera,

inmiddels hebben Esther en ik Americo gemaakt en heb ik ook mijn collega's op t werk aan het vilten gekregen.. ga dus gewoon door!!!!!!
groetjes
Jet

Gera zei

Hoi Creadaan,
Dankjewel voor je reactie. Leuk dat je Americo gaat maken voor je dochter! Veel plezier met het maken! (en wie weet zie ik nog eens een foto,ha,ha).

Hoi Jet,
Had de foto al van Esther gekregen. En hij staat zelfs al in de gallerie! Leuk!! dankjewel!! Super dat je ook collega's aan het vilten hebt gekregen :-))))))).

Liefs, Gera

Anoniem zei

Hallo Gera,
Heb een foto gestuurd van Amerigo (zoals m'n dochter het wilde...)
Groetjes, Danielle (Creadaan)

Gera zei

Hoi Danielle,
Dankjewel voor de foto! Hij staat inmiddels in de Gallerie!
Leuk!!

groetjes, Gera