Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 21 december 2011

Babyshowertaart


Gemaakt door Karina v.d.H.
De juf van Karina's zoon gaat met zwangerschapsverlof en vandaag heeft Karina een Babyshower georganiseerd voor de juf en de klas. Ze gaan o.a. speenhappen, luierrace en beschuitjes versieren. En er wordt iets aangeboden namens de kinderen waaronder deze geweldig taart!! De taart is aangepast in de Pip en Lief style.

1 opmerking:

Marielle R zei

ik kan hem nu nog beter bewonderen,erg leuk!!! ;)viltgroet Marielle