Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 17 december 2011

Rudolf ornament/broche

De Kerstman is pas compleet met ‘Rudolf het rendier met de rode neus’!


Rudolf- ornament/broche is net als ‘Kerstman-ornament/broche’ een gratis Septemberspring patroon.

Het patroon is HIER te downloaden. (Het patroon wordt geopend in 'Google docs'. Klik op 'file' net boven het patroon. Er opent een pop-up scherm, klik op 'Print' of op 'Download original' en sla de PDF op op de eigen computer).

Samen wensen we je een vrolijke kerst!


Goodgoan, Gera

1 opmerking:

Saskia zei

Heel hartelijk bedankt voor het gratis patroon. Voor dit jaar zal het niet meer lukken om te maken maar dan toch zeker voor het volgende jaar.

Groetjes Saskia