Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 9 december 2011

Sweet Sixteen


Gemaakt door Marian S.
Marian heeft de slinger gemaakt voor haar dochter die afgelopen zomer 16 jaar werd. Ze werd geinspireerd door Septemberspring slingers.
Marian schreef: ' Onze dochter is blond, heeft lang haar en is soms gekleed in een kort blauw rokje met blauw jasje, bruine uggs en een wit hemdje met kantrand. Een mini-versie van haar dus in het midden van de slinger. De bloemen en snoepjes aan de slinger heb ik zelf bedacht. Leuk om te zien, nog leuker om te maken'.

2 opmerkingen:

marielle zei

wat een heerlijk persoonlijke slinger..hopelijk was ook het feest geslaagd.gr Marielle

Anoniem zei

Super leuk idee.
Het duurt nog even voordat de onze zo oud is, maar ik ga hem onthouden.
Groetjes Petra A.