Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

vrijdag 6 januari 2012

Americo

Gemaakt door Daniëlle.

Daniëlle mailde: "Mijn dochter wilde de broche graag dragen op 5 december (Sint op school) en met haar 4 jaar wist ze precies hoe ze het wilde... ze hoefde geen wortel, de haartjes mochten niet wit, maar moesten creme en ik heb de mond 2x overgedaan voordat het naar haar zin was, maar het voelt nu wel als 'ons' project! Ze heeft de broche met trots gedragen!"

Geen opmerkingen: