Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 8 maart 2012

Meer-tijd-wekkerOntworpen door Gera (Septemberspring)

Af en toe klinkt de verzuchting: “Waar is een stel extra handen te koop? Of kun jij misschien een patroonblad ontwerpen met wat meer tijd? Ik wil graag nog zo veel maken, maar de tijd.....”.

Helaas, dat extra stel handen is niet te vinden, maar een kabouter deelde een geheim.......
Hij vertelde over de ‘Meer-tijd-wekker’. Op het eerste gezicht een gewone wekker, maar de cijfers.........
Voor mensen die wat meer tijd wensen, stopt een kabouter soms een munstuk in deze wekker, en de tijd lijkt even stil te staan!

De moraal van het geheim: laat af en toe ergens een muntje achter voor de kabouters........ en neem de tijd.

De wekker is ± 19 cm hoog.
Geen opmerkingen: