Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

woensdag 4 april 2012

Vogelverschrikker

Gemaakt door Monique B.

Monique heeft de vogelverschrikker nog een keer vergroot en gemaakt zodat ze gezellig met z'n tweetjes zijn.

Op de vogelverschrikkers zitten naast de muizen ook kleine kikkertjes. Monique verzamelt al zo'n 35 jaar kikkers!2 opmerkingen:

Kleurig Handwerk zei

Ik vind deze echt geweldig!!!!!!!
Ben wel een beetje (veel ;-s) jaloers en verdrietig hoor dat ik zulke leuke dingen niet meer kan maken vanwege pijn, maar geniet wel erg van alle creaties van anderen!!
groetjes van Marianne

Gera zei

Hoi Marianne,

Naar dat het je door pijn niet meer lukt om viltcreacties te maken!
Sterkte!

Groetjes, Gera