Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

donderdag 10 mei 2012

Bèèèh! op Texel Gemaakt door Marja A.


Op vakantie en dan een patroon en vilt mee.... dat is al bijna vaste prik !!!


Op vakantie naar Texel... en dan het patroon van Bèèèh mee.... uiteraard een paar foto’s maken voor de galerie... op een herkenbaar plekje op Texel... met op de achtergrond het kerkje van Den Hoorn.... met natuurlijk schapen en lammetjes..... die gewillig poseerden.....


1 opmerking:

Anoniem zei

Erg leuk zo ... en heel toepasselijk om dit patroon uit te werken op Texel !
Tis een schatje geworden ...
Groetjes,Karina