Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

zaterdag 2 juni 2012

Huwelijkshart


De foto op de trouwkaart van mijn zwager en schoonzusje inspireerde tot dit hart:Dit hart vormde de basis voor het ontwerp 'Uit het hart'

Gemaakt door Gera (Septemberspring)

2 opmerkingen:

Creadaan zei

Wow, dat is wederom een leuk idee! Dit deed ik voorheen vaak met geboortekaartjes. Het kaartje met de mededeling maakte ik een borduurpatroontje van en dat stuurde ik (geborduurd natuurlijk) als felicitatie terug! Met vilt gaat het wel wat sneller, wat een mooi resultaat zeg!!!

Gera zei

Dankjewel voor je compliment!

O, dat is ook een leuk idee om van een geboortekaartje een borduurtje te maken!

groet, Gera