Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 28 augustus 2012

Kraai met maiskolfNieuwsgierig proeft de kraai of de maiskolf al rijp is. Hij hoopt dat het net zo lekker zal zijn als de oogst van vorig jaar.
De mais moet nog afrijpen, maar het belooft een smakelijke herfst te worden!

De maiskolf is ± 18 cm lang.
'Kraai met maiskolf' is een ontwerp van Gera (Septemberspring)

2 opmerkingen:

mariellereijerse zei

super te combineren met eerdere ontwerpen van je zoals de vogelverschrikker of de mezen..ook weer een toppertje.viltgroet Marielle

Gera zei

Hoi Marielle,

Dankjewel!
Ik heb al een foto gemaakt van de 'Kraai met maiskolf' in combinatie met de 'Vogelverschrikker'. Zal het binnenkort laten zien.

Liefs, Gera