Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

dinsdag 28 augustus 2012

Zonnebloemstuk


Moedertje Aarde biedt weer zoveel moois: zonnebloemen, pompoen, hop en rietsigaren.
Wat heerlijk om een schikking te maken met dit prachtige materiaal. De uitgeholde pompoen vormt de basis van het Zonnebloemstuk. Een paar lieveheersbeestjes kwamen aanvliegen en maakten het pronkstuk voor jaren af.


De omtrek van de pompoen is ± 58 cm.
'Zonnebloemstuk' is een ontwerp van Gera (Septemberspring)

 4 opmerkingen:

mariellereijerse zei

wauw, prachtig..maak altijd echte maar deze zal zeker jaaaren meegaan! viltgroet Marielle

Gera zei

Hoi Marielle,

Dankjewel voor je leuke compliment!!
Echte zijn nog mooier toch?! Maar dit is er inderdaad eentje voor jaren! En niet alleen in de herfst :-).

liefs, Gera

Ingrid zei

Ik vind deze super!!
lieve groet ingrid

Gera zei

Hoi Ingrid,

Dankjewel!
Liefs, Gera