Van harte welkom!


In de Septemberspring Gallerie zijn foto’s te zien van creaties die zijn gemaakt aan de hand van Septemberspring patronen.

Het is bijzonder en inspirerend om te zien hoe verschillend de uitvoering kan zijn van hetzelfde ontwerp. De foto’s kunnen een naslagwerk zijn bij bv. het kiezen van kleuren of het maken van je eigen creatie.

Hoe meer foto’s er per ontwerp te zien zijn hoe groter de variatie. Maak met jouw hulp de Septemberspring Gallerie zo compleet mogelijk.

Heb jij ook iets gemaakt aan de hand van een Septemberspring patroon? Mail dan je foto’s naar info@septemberspring.nl zodat ook deze foto’s tentoongesteld kunnen worden! Ook foto's van delen van een ontwerp zijn natuurlijk van harte welkom!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

maandag 29 oktober 2012

Geluks-sleutelhanger/tashanger

Geluks-sleutelhanger/tashanger is een gratis te downloaden patroon.

Het klavertje vier en het lieveheersbeestje staan beide symbool voor geluk. De Geluks-sleutelhanger/tashanger zou daarom ook wel de 'Ik-wens-je-dubbel-geluk-sleutelhanger/tashanger' kunnen heten (maar dat is zo'n lange naam :-)).

Het patroon is HIER te downloaden.
Na het openen kun je de file direct printen (klik linksboven op 'print') of opslaan (klik op 'file' en klik daarna op 'download').

Geluks-sleutelhanger/tashanger is ontworpen door Gera (Septemberspring)
(de voorkant)(de achterkant)


2 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat leuk Gera
fijne dag groetjes Joke

Gera zei

Hoi Joke,

Dankjewel voor je compliment!

Groetjes, Gera